torstai 23. maaliskuuta 2017

Unicorn dreams

Blogini on viettänyt pientä hiljaiseloa kun en ole viime aikoina kuvaillut nukkeja eikä niistä ole sitten ollut mitään materiaalia jota jakaa. Olin suunnitellut Wendylle yksisarvisteemaista lolita-asukokonaisuutta jo puolisen vuotta ja toteutin sen tässä helmi-maaliskuun aikana.
Asu tarvitsisi vielä pitsiset rannekkeet (minun piti ommella sellaiset eilen mutten löytänyt sitä pitsiä jota olin siihen ajatellut) ja erityisesti haluaisin siihen yksisarvis pehmolelulaukun  mutta mistäköhän löytäisin ihan pienen pehmosarvisen? Sukkia lukuunottamatta kaikki vaatteet ovat tekemiäni ja kuvaan jossain vaiheessa vaatteista omat kuvat. Päähine on kasattu Coolcatin muoviseen pantaan jonka vuorasin ensin satiininauhalla. Ruusut on Ebaysta.


Lähikuvaa ihanasta printistä. 

Tai noh, tulihan nämä paitakuvat otettua mutta säästin niitä isompaa postausta varten. 
Tein nämä paidat tilaustyönä. Omille nukeille on kesken monta asukokonaisuutta.

Uudessa asunnossa minun on mahdollista kuvata luonnonvalossa mikä on todella kiva juttu. 
Vanhassa asunnossa luonnonvaloa ei ollut riittävästi ellei olisi kuvannut ihan ikkunassa kiinni.

~~~~~~~~~~

Myin tässä parin kuukauden sisällä pois Dollfie dreamini sekä Azone Mayan. En bondannut ison Dollfie dreamin kanssa ja Mayasta en saanut mieleisen näköistä eri peruukkikokeiluista huolimatta. Sen oman tukan sävy oli pettymys. Tuosta nukesta ei ole ollut kertaakaan kuvia blogissani.
Odotan edelleen Aimerailta pikkuista Nana yksisarvista ja ostin alku vuodesta Dal My select Fraran kustomointiin. MIO kitit oli loppu ja Frara maksaa vain muutaman dollarin MIO kittiä enemmän. 

Nyt on meneillään Water festival event Pokemon GO:ssa ja tekisi mieli vaan mennä tuolla Magikarppien perässä ja saada kehittää toinen Gyarados. ^o^/ Joka päivä tulee pelattua noin parin tunnin ajan. Pogo on koko ajan päällä kun olen jossain ulkona menossa. Pihalla on myös stoppi joten poksuja ja juttuja tulee nappailtua kotona ollessakin.


2 kommenttia:

  1. Itsekin innostun Pokesta aina uudelleen, kun alkaa jokin eventti :D Eventtien ulkopuolella pelaaminen jää aika lailla siihen, että kerää päivässä yhden stopin ja monsun, mutta nyt on tullut pidettyä taas päällä pidempään ja olenkin saanut useamman uuden poken! :) Toivottavasti saat karpit kasaan ja Gyron tehtyä ^-^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pelannut marraskuusta lähtien joka päivä mikäli ei ole ollut jotain esteitä. Eventit ovat olleet kivoja! Enköhän sen toisen Gyrren saa kehitettyä ennen eventin loppua kun jo parissa päivässä sain sitä varten paljon karkkeja. *3*

      Poista