maanantai 15. toukokuuta 2017

Kukkia ja pupuja

Ompelin Kanelille uuden kesämekon ja rusetin todella kauniista kankaasta. Tässä asussa mennään ehdottomasti kesällä vakio ulkokuvauspaikkaani eli Kaisaniemen Kasvitieteellisen puutarhan ulkopuutarhaan.
Nappasin kuvat myös Kanelista pienokaistensa Lilyn ja Lunan kanssa. Isäpupu on vähän ulkopuolinen jos kuvissa on paljon vaaleanpunaista niin hän jättäytyi kuvista pois :'3Alkusyksystä tulee kuluneeksi 5 vuotta siitä kun Kaneli tuli minulle. Sen idea oli olla SD tyttöni lemmikkikani (tosin ei nyt lemmikin todellisessa merkityksessä kun osaa puhua ja pukeutuu mutta kuitenkin) ja se oli silloin myös pienin nukkeni. Nykyään hän on sitten äitikani ja asustaa edelleen pupuperheineen "omistajansa" hoivissa.

Minulle pitäisi tulla (kauan odottamaani) nukkepostia tässä lähiaikoina Angelesquelta. Sovin myös
kaupoista yhdestä toisesta nukesta ja Suomen sisältä olisi tulossa kesäkuun alussa pieni hartsinukke. Pari nukkea odottaa myös juttuja Ebaysta enkä pysty siksi työstämään niiden keskeneräisiä asuja loppuun vielä. Paljon on siis odoteltavaa, olo on välillä vähän kärsimätön ja Suomen posti on vain entistä hitaampi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti